Wireless Access Points

Een veilige en stabiele WiFi verbinding is belangrijk. ReeBoX is specialist op het gebied van Wifi verbindingen en heeft klanten in verschillende sectoren. Van winkelketens, restaurants en hotels, evenement locaties, parkeerplaatsen en andere openbare ruimten tot scholen, overheidsgebouwen, trustkantoren en bouwplaatsen zorgen we voor een optimale beschikbaarheid en veilige draadloze internetomgeving.

ReeBoX voert uitgebreide Wifi scans uit en inventariseert waar eventuele problemen in het draadloze netwerk zich bevinden en wat de oorzaken daarvan zijn. Vervolgens presenteren we een oplossing met verbeterpunten. Hierin is de apparatuur van Cisco Meraki vaak een belangrijk onderdeel van de oplossing.

Cisco Meraki is een producent van 100% Cloud gebaseerde netwerkoplossingen. De Meraki oplossingen kenmerken zich door eenvoudig beheer door middel van een uitgebreide management omgeving in de Cloud en extreem hoge veiligheid en capaciteit zonder de complexiteit van een traditioneel netwerk. Meraki oplossingen maken het beheren van moderne WiFi netwerken heel eenvoudig door uit te gaan van gebruikers, client devices en applicaties.

Waarom Meraki?

De Meraki draadloze oplossingen bevatten een complete en robuuste set aan functionaliteit. Altijd inclusief, zonder daar extra kosten voor te maken.

Centraal te beheren
Beheer uitgebreide WiFi implementaties van bijvoorbeeld meerdere vestigingen of grote oppervlakten vanuit één interface.

Bring Your Own Device
Identificeer verschillende devices en pas automatisch het toegangsbeleid aan voor deze gebruikersgroep of het apparaat type. (mobiel, tablet etc..)

CMX locatie statistieken
Duidelijke statistieken en informatie worden bijgehouden zoals het aantal personen dat uw locatie bezoekt, de  gemiddelde tijden van deze bezoeken en terugkerende bezoeken.

Applicatie beschikbaarheid
Prioriteer of beperk het gebruik van applicaties binnen uw netwerk

High Capacity 802.11ac ondersteuning
RF optimalisatie met real-time spectrum analyse zorgt voor een snelle en stabiele draadloze verbinding in dichte en veeleisende omgevingen.

Automatische signaal optimalisatie
Meraki Wifi oplossingen kunnen automatisch uw Wi-Fi netwerk optimaliseren door het meten van gebruik van de kanalen, de signaalsterkte, de doorvoer snelheid en mogelijke interventies.

Optimaal beveiligd
Meraki apparatuur detecteert kwetsbaarheden en aanvallen op het hele netwerk en alle kanalen.

Identiteit gebaseerde firewall
Op basis van de gebruikers categorie is het mogelijk om automatisch firewall en toegangsregels, VLAN-tags en, of bandbreedte grenzen of beperking toe te wijzen aan gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
Start chat
1
Graag beantwoorden we je vragen.