NaaS – Ontzorging van uw netwerk

 

Network as a Service

Met NaaS krijgt u een professioneel netwerk zonder zware investering. Bovendien bent u volledig ontzorgd.

Onze professionals zorgen voor een stabiel en veilig netwerk voor een scherpe prijs per maand. We bespreken samen de noden van het netwerk. Op basis hiervan beginnen we aan het design waarna de implementatie zal volgen. Na de implementatie voeren we nog een validatie survey uit om ervoor te zorgen dat uw netwerk omgeving volledig op punt staat.Het beheer en onderhoud van het netwerk zijn inbegrepen in het abonnement, u wordt dus volledig ontzorgd en krijgt garanties op een goed WiFi netwerk.

NaaS zorgt voor :

  • Hoge kwaliteit en veiligheid. Het netwerk wordt steeds opgebouwd met de strengste beveiligingseisen en wordt door ons up-to-date gehouden.
  • Flexibiliteit. Groeit uw onderneming? Hebt u meer netwerkpoorten/access points nodig? Geen probleem, ons NaaS abonnement is enorm flexibel.
  • Geen zorgen. Het gehele netwerk wordt door ons uitgerold, onderhouden en vanop afstand gemonitord. Dus geen kopzorgen meer en u kan gewoon bezig zijn met uw eigen taken, wij zorgen voor uw netwerk.
  • Geen zware investeringen. U betaalt een bedrag per maand waardoor een beperkt budget geen probleem meer vormt. Aangezien u het netwerk afneemt als een dienst bent u 100% zeker dat er geen onverwachte kosten opduiken. Onze NaaS oplossing voorziet namelijk in een all-in formule.
Menu
Start chat
1
Graag beantwoorden we je vragen.