Google Apps for Work

We zorgen voor een perfecte installatie van je Google Apps for Work omgeving, migratie van mail en data, alsook de training en coaching van je werknemers. Als erkende Google Apps partner zorgen we ook voor de facturatie en hernieuwing van uw Google licenties.

Google Apps – een must voor de moderne kenniswerker

Google Apps for Work is de verzamelnaam voor de verschillende Google oplossingen voor zakelijke communicatie en samenwerking. De toepassingen worden aangeboden via de browser en zijn altijd en overal toegankelijk. Alles wordt gehost op de cloud infrastructuur van Google en wordt u aangeboden voor 96 € per gebruiker per jaar. Hiervoor hebt u “unlimited storage” in de cloud. Tevens de ideale oplossing voor een veilige backup van al jouw foto’s. Heden gebruiken meer dan 5 miljoen bedrijven Google Apps, elke dag tekenen vijfduizend nieuwe bedrijven in.

Los van de voordelen omtrent prijs en veiligheid moet u overstappen naar Google Apps omdat deze oplossing functionaliteit biedt dewelke de moderne kenniswerker nodig heeft. De kracht van het Google Apps for Work platform is de ondersteuning van de nieuwe, flexibele, moderne manier van werken en samenwerken, waar en wanneer je maar wil. Met grote eenvoud kan je altijd en overal aan je mail en data, met eender welk type device. Je kan samenwerken in Google Documenten of Google Spreadsheets, ook met derde partijen die nog niet over Google Apps beschikken. Handmatig versiebeheer behoort tot het verleden. Via de “Hangouts” kan je overleggen vanop afstand, je scherm delen met mekaar, terwijl je samen het verslag schrijft.

We worden allemaal geconfronteerd met overvolle inboxen, moeten samenwerken met mensen binnen en buiten ons bedrijf en zijn steeds mobieler. Net met deze uitdagingen in gedachten ontwerpt Google haar producten. Bovendien kan ze wegens haar infrastructuur nieuwe functionaliteit snel uitrollen. Alle gebruikers beschikken dus steeds over de laatste versie van de software.

Menu
Start chat
1
Graag beantwoorden we je vragen.