Cisco ISE

 

Zichtbaarheid verbeteren, toegang beheren, bedreigingen beperken

Maak gebruik van een beheerplatform voor beveiligingsbeleid dat contextbewuste beveiligingstoegang tot netwerkresources automatiseert en handhaaft. Identity Services Engine (ISE) levert superieure zichtbaarheid van gebruikers en apparaten om mobiliteitservaringen van ondernemingen te ondersteunen en toegang te beheren. ISE deelt gegevens met geïntegreerde partneroplossingen om de mogelijkheden tot het identificeren, beperken en herstellen van bedreigingen te verbeteren.

Functies en mogelijkheden

Identity Services Engine helpt IT-professionals mobiliteitsuitdagingen voor ondernemingen te overwinnen en het veranderende netwerk te beveiligen in het hele aanvalsspectrum. Het platform biedt talloze mogelijkheden, waarvan enkele hieronder vermeld staan.

Vereenvoudig de gebruikerservaring voor gasten met eenvoudiger onboarding en beheer. Gebruik de eenvoudig aan te passen mobiele en desktopgastportals met bedrijfsbranding om binnen enkele minuten toegang te verlenen. Dankzij de dynamische visuele workflows van de engine kunt u elk aspect van gasttoegang beheren.

Stroomlijn BYOD en bedrijfsmobiliteit met eenvoudige, gebruiksklare configuratie voor apparaat-onboarding en -beheer op basis van selfservice. Identity Services Engine wordt geleverd met een interne certificeringsinstantie, ondersteuning voor multi-forest Active Directory’s en geïntegreerde EMM-partnersoftware (Enterprise Mobility Management).

Centraliseer en integreer beleidsbeheer voor netwerktoegang om consistente, sterk beveiligde toegang te bieden aan eindgebruikers, ongeacht of zij verbinding maken met uw netwerk via een bekabelde, draadloze of VPN-verbinding.

Verkrijg betere zichtbaarheid en zorg zo voor nauwkeurigere apparaatherkenning. De superieure apparaatprofilering van Identity Services Engine en de zero-day feedservice voor apparaatprofielen bieden bijgewerkte profielen voor de nieuwste apparaten. Samen zorgen deze twee functies voor een vermindering van het aantal onbekende endpoints (en potentiële bedreigingen) in uw netwerk.

Implementeert softwaregedefinieerde segmentatie gebaseerd op ondernemingsrollen met Cisco TrustSec-technologie die wordt geïntegreerd in bestaande infrastructuur. Gebruik Identity Services Engine om flexibel, op rollen gebaseerd toegangsbeheerbeleid op te stellen waarbij toegang dynamisch wordt gesegmenteerd zonder onnodige complexiteit. Verkeersclassificatie is gebaseerd op de identiteit van endpoints, waardoor beleid kan worden gewijzigd zonder het netwerk opnieuw te moeten ontwerpen. Het platform biedt ondersteuning voor 250.000 actieve, gelijktijdige endpoints (en maximaal 1.000.000 geregistreerde apparaten) en maakt het ondernemingen mogelijk om mobiliteitsprojecten te versnellen in het gehele uitgebreide netwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu
Start chat
1
Graag beantwoorden we je vragen.